Bold&Leg 3-5 år

Træner og holdansvarlig: Bianca Møllegaard

For de mindste tilbyder Kundby IF Bold&Leg holdet.
Bold&Leg er, som navnet antyder, et hold hvor de små kan få en sjov introduktion i en verden med fodbold. Her er er det legen og kammeratskabet der skaber grobund for spillet og samværet i en klub.
De mindste spiller ikke kampe, men kommer én gang om ugen til at stifte bekendskab med fodbold på en måde som skaber glæde ved boldspil, og som kan anspore børnene til at fortsætte på en vej med fodbolden i livet... en vej der skaber grobund for et sundt liv, både hvad angår regelmæssig motion, men også især det sociale samvær som det bringer med sig.

Hvornår?
Hver Tirsdag Kl. 16:00
Opstart Forår 2020: Tirsdag 10. Marts

Hvor?
Bold&Leg foregår på det grønne område bag Kundby Friskole.

Betaling?

Kontingent betales via abonnementsording på betalingskort VISA/MasterCard, og trækkes automatisk 2 gange om året på nedenstående datoer:

1. April.

1. August.
Halvårlig abonnementspris som anført nedenfor.

I samarbejde med Kundby Friskole & Børnehus

I samarbejde med børnehuset i Kundby, er det arrangeret at de børn som går der, vil kunne blive afhentet af vores træner. Det betyder også at man som forælder kan vente med at hente børnene til efter Bold&Leg kl ca. 16:45.
Ved tilmeldelsen angiver man om man har barn der skal hentes af vores træner.

Meld dig ind i Kundby IF

RING TIL OS

TRÆNINGSTIDER
FIND OS PÅ FACEBBOK