top of page

Motionsfodbold


Har du lyst til at spille fodbold for sjov og bare for hyggens skyld? For at komme ud og få rørt kroppen lidt i hyggeligt selskab, helt uformelt, nede på jorden , og uden bekymringer om man nu har niveauet?
Så er vores motionsfodbold helt sikkert noget for dig!
Træning foregår sammen med de eksisterende Herre/Dame Senior og Old Boys hold. Bare mød op, eller kontakt en holdleder for en af de respektive hold.

Som medlem i Motionsfodbold-afdelingen har du ret til at deltage i træninger og træningskampe i klubben, men ikke til at stille op for klubben i turneringskampe og stævner.

BEMÆRK: Ved indmeldelse i motionsfodbold-afdelingen anmoder vi IKKE evt tidligere/nuværende klub om spillercertifikat. Som motionsmedlem kan man ikke deltage i kampe for Kundby IF, men er således velkommen til at deltage i træninger i klubben, samtidig med at man er medlem i, og spiller kampe for anden klub.

Hvornår?
Se kalenderen
 

Hvor?
Solbjerggård Stadion
Solbjerggård 2, 4520 Svinninge

Kontakt?
Se kontaktinformationer her

Betaling?

Kontingent betales via abonnementsordning på betalingskort VISA/MasterCard, og trækkes automatisk hver den 1. i måneden. Månedlig abonnementspris som anført nedenfor.
 

Meld dig ind i Kundby IF

bottom of page