Hygge-motionsfodbold

Har du lyst til at spille fodbold for sjov og bare for hyggens skyld? For at komme ud og få rørt kroppen lidt i hyggeligt selskab, helt uformelt, nede på jorden , og uden bekymringer om man nu har niveauet?
Så er vores motionsfodbold helt sikkert noget for dig!
Træning foregår sammen med de eksisterende Senior og Old Boys hold. Bare mød op, eller kontakt en holdleder for en af de respektive hold.

Som medlem i Motionsfodbold-afdelingen har du ret til at deltage i træninger i klubben, men ikke til at stille op for klubben i kampe.

BEMÆRK: Ved indmeldelse i motionsfodbold-afdelingen anmoder vi IKKE evt tidligere/nuværende klub om spillercertifikat. Som motionsmedlem kan man ikke deltage i kampe for Kundby IF, men er således velkommen til at deltage i træninger i klubben, samtidig med at man er medlem i, og spiller kampe for anden klub.

Hvornår?
Se kalenderen

Hvor?
Solbjerggård Stadion
Solbjerggård 2, 4520 Svinninge

Kontakt?
Se kontaktinformationer her

Betaling?

Kontingent betales via abonnementsording på betalingskort VISA/MasterCard, og trækkes automatisk 2 gange årligt. Halvårlig abonnementspris som anført nedenfor.

Meld dig ind i Kundby IF