Herre Senior

Holdansvarlig: Simon Nyholt Petersen

Herre Senior i Kundby er for dig som er +16 år og søger et uformelt, nede på jorden hold at være en del af. Vi har en afslappet tilgang til træning og i det store hele kommer vi for at hygge os, samtidig med vi får rørt kroppen. Vi er altid klar til at tage imod nye spillere på holdet, uanset niveau. Er man +32 år kan man også med fordel kigge på Old Boys fodbold i Kundby, hvor der spilles 7 mands fodbold.
Ønsker du blot at deltage i træninger og ikke kampe, giver vi muligheden for at man kan blive motions-medlem til et lavere kontingent. Se under motionsfodbold.

Hvis du er interesseret så mød op til vores træning og se om KIF er en klub for dig.
Alle kan få 2-3 prøvetræninger inden man beslutter sig.

Hvornår?
Se kalender

Hvor?
Solbjerggård Stadion
Solbjerggård 2, 4520 Svinninge

Betaling?

Kontingent betales via abonnementsording på betalingskort VISA/MasterCard, og trækkes automatisk hver den 1. i måneden. Månedlig abonnementspris som anført nedenfor.

Meld dig ind i Kundby IF

RING TIL OS

TRÆNINGSTIDER
FIND OS PÅ FACEBBOK